Karriere i Nordlaks

 

Nordlaks har blitt et industrieventyr takket være flinke folk. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn og kompletterer hverandre godt. Vi er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter dyktige mennesker som sammen med oss kan bidra til å føre eventyret videre.

 
MFI_3264_b25.jpg

Norge har spesielt gode forutsetninger for å produsere sjømat, og i Nord-Norge er forholdene de beste i landet. Det vil fortsatt være sterk etterspørsel etter sunn sjømat også i fremtiden. Levestandarden fortsetter å øke i verden, og samfunnets fokus på klima, helse og sunn mat er langsiktige trender som gjør at sjømatbransjen og Nordlaks gir trygge og fremtidsrettede arbeidsplasser. Nordlaks ønsker at våre ansatte skal utvikle seg, og forsøker å legge til rette for dette. For den rette kandidaten er Nordlaks et konsern med gode karrieremuligheter.

 
Nordlaks sin første Havfarm kommer til Hadsel i våren 2020. Ilustrasjon: Nordlaks/NSK Ship Design

Nordlaks sin første Havfarm kommer til Hadsel i våren 2020. Ilustrasjon: Nordlaks/NSK Ship Design

Arbeidsdagen er utfordrende og hektisk, ingen dag er lik. Nordlaks innfrir for den som søker spenning og utfordringer. Selskapet har en flat organisasjon med korte beslutningsveier. Det er ikke langt fra merdkant til toppsjefens kontor. Når en beslutning blir tatt, gjennomføres den raskt.

Nordlaks er en innovativ og solid bedrift. I dag jobber Nordlaks med å ferdigstille landets største settefiskanlegg på Innhavet i Hamarøy, vi bygger to av verdens første gass-hybride brønnbåter, vi prosjekterer fremtidens laksefabrikk på Børøya og vi er i gang med å bygge den første av to Havfarmer som skal bidra til at Nordlaks tar nye steg inn i fremtiden.

Hos oss får du bli med på denne reisen, og bidra til å forme hvordan fremtidens havbruksnæring skal se ut.

Filetfabrikken på Børøya tar hånd om ca 10 prosent av Nordlaks sitt råstoff og er samlokalisert med blant annet slakteri, bioteknisk fabrikk, administrasjon og konsernledelse på Børøya i Hadsel.

Filetfabrikken på Børøya tar hånd om ca 10 prosent av Nordlaks sitt råstoff og er samlokalisert med blant annet slakteri, bioteknisk fabrikk, administrasjon og konsernledelse på Børøya i Hadsel.

Fabrikken på Børøya

Vårt prosesseringsanlegg på Børøya blir et av de mest moderne i verden når den nye fabrikken er ferdigstilt. Høy grad av automatisering og avansert teknisk utstyr, sammen med behovet for en trygg og effektiv produksjon gjør at vi trenger kolleger innen en rekke fagdisipliner og med ulik bakgrunn. Hos oss jobber blant annet produksjonsarbeidere, elektrikere, automatikere, mekanikere, prosessoperatører, it-personell, veterinærer, biologer, regnskapspersonell og personalmedarbeidere.

Vi trenger stadig produksjonsarbeidere i fabrikken. Øverst på ønskelisten står folk med erfaring fra fiskeindustrien, samt fagbrev i industriell matproduksjon. Det er en forutsetning for faste ansettelse at man behersker norsk muntlig.

Les mer om Nordlaks Produkter

Nordlaks Smolt sitt nye settefiskanlegg på Innhavet i Hamarøy blir landets største når det ferdigstilles i 2019. I tillegg har Smolt anlegg i Nusfjord i Lofoten og Mørsvika i Sørfold.

Nordlaks Smolt sitt nye settefiskanlegg på Innhavet i Hamarøy blir landets største når det ferdigstilles i 2019. I tillegg har Smolt anlegg i Nusfjord i Lofoten og Mørsvika i Sørfold.

Nordlaks smolt

Nordlaks smolt har ansvaret for å skape et best mulig utgangspunkt for all Nordlaks sin produksjon av matfisk. Anleggene i Mørsvika (2011) og Innhavet (2019) er topp moderne, og planene for utvidelse av også anlegget i Nusfjorden i Lofoten er på tegnebrettet.

Nordlaks bygger nå nytt settefiskanlegg for til sammen 800 millioner kroner på Innhavet i Hamarøy kommune. Gigantinvesteringen vil gjøre det mulig for Nordlaks å doble størrelsen på settefisken og er en viktig del av Nordlaks sin løsning på utfordringen om bærekraftig vekst i havbruksnæringen, hvor også de fremtidige Havfarmene inngår.

Nordlaks smolt har over 45 ansatte i dag. Her jobber både teknikere, elektrikere, mekanikere, røktere og veterinærer. Sammensetningen av riktig og høy kompetanse, sammen med et godt arbeidsmiljø er nøkkelen for å lykkes med smoltproduksjon. Ledige stillinger, også i forbindelse med utvidelse av driften, blir løpende annonsert på våre sider.

Les mer om Nordlaks Smolt

 
MFI_4565.jpg

Nordlaks Oppdrett

Nordlaks oppdrett har ansvaret for matfiskproduksjonen i Nordlaks-konsernet. Rundt 100 ansatte produserer hvert år 40 000 tonn laks og ørret på våre 39 lokaliteter. Driften er organisert i to driftsområder: Nordland og Troms, som hver står for omtrent halvparten av vår produksjon.

Nordlaks Oppdrett er godt utstyrt og har moderne materiell. Dette gjør også at vi stadig trenger nye kolleger med både maritim, teknisk og biologisk kompetanse. Ansatte på større servicebåter (sjøfolk) blir i dag ansatt i et eget selskap.

Les mer om Nordlaks Oppdrett

MFI_6374 - Kopi.jpg

Nordlaks Transport

Nordlaks har to topp moderne brønnbåter under bygging. Båtene blir verdens første gass-hybride brønnbåter, og kommer i drift fra henholdsvis 2020 og 2021.

Nordlaks sine brønnbåter har ansvaret for transport av levende fisk fra settefiskanlegg til matfiskanlegg og videre til slakteri. I tillegg vil våre moderne brønnbåter også få andre oppdrag innen sortering/logistikk og fiskehelse, først og fremst på våre egne lokaliteter.

Les mer om Nordlaks Transport og de nye brønnbåtene.

 

 Ledige stillinger

Ledige faste stillinger i Nordlaks annonseres fortløpende på denne siden. Her kan du også sende en åpen søknad om jobb i Nordlaks.

 

Siste nytt fra Nordlaks