Nordlaks gleder seg til å vise frem sin helt nye fabrikk: Inviterer til åpen dag på Innhavet

Etter en periode med omfattende oppgradering og renovering av smoltanlegget på Innhavet, åpner Nordlaks dørene. Derfor inviterer de til en familievennlig åpen dag full av spennende aktiviteter, fredag 09. juni.

– Vi er svært stolte av den nye fabrikken vår, og ønsker å dele den med samfunnet. Alle er hjertelig velkommen til å delta på denne åpne dagen, hvor de vil få muligheten til å bli bedre kjent med oss, og samtidig ha det gøy med familie og venner. Det vil være noe for alle, uansett alder og interesser, sier Øivind Skjelving, administrerende direktør for Nordlaks Smolt AS.

Arrangementet starter klokken 16:00 og vil gi muligheten til å utforske den nye fabrikken, få spennende smaksprøver, morsomme aktiviteter som hoppeslott, lakserodeo, og andre konkurranser hvor man kan vinne flotte premier. På scenen står Erlend Elias, Sommermusikantene og Ingeborg fra MGP Junior for et spennende show.

Visningsgangen på Innhavet har også fått et skikkelig løft. Aslaug Willumsen fra Hamarøy, jobber som illustratør i Deadline, og har designet en illustrasjonsstil eksklusivt for Nordlaks:
– Illustrasjonsstilen skal gjenspeile selskapets verdier som fremtidsrettet, folkelig og ærlig. Illustrasjonene er utviklet for å fungere godt som dekorasjon i opplæringssammenheng, så det var perfekt å få designe illustrasjonene her, som enda et bidrag til den innholdsrike visningsgangen, forteller Aslaug Willumsen.

Designet pryder nå veggene på anlegget på Innhavet, og skaper en unik og engasjerende opplevelse for besøkende. I kombinasjon med filmer, utstillingsmodeller og virtual reality-teknologi, får man nå muligheten til å oppleve Nordlaks på en ny og spennende måte.

Kvalitetskoordinator Trine Grimstad er svært stolt av hva de har fått til med renoveringen:
– Vi har i mange år tatt imot besøk fra folk over hele verden, som har kommet hit til Innhavet for å lære mer om hvordan Nordlaks driver bærekraftig oppdrett. Nå ser vi frem til å invitere enda flere til visning hos oss, og til en helt ny opplevelse av Nordlaks, sier en engasjert Trine Grimstad.

Fakta:

Åpen dag på Innhavet fredag 09. juni

Arrangementet er åpent for alle. Gratis inngang, ingen påmelding nødvendig. Velkommen til en dag fylt med glede, aktiviteter og feiring.

Book visning: Bli med å se innsiden av anlegget vårt på Innhavet. Dette blir også premiere på vår splitter nye visningsgang.

Velkommen til Familiedag på Innhavet