Ny kommunikasjonsrådgiver i Nordlaks

Kolbjørn Hoseth Larssen, ny kommunikasjonsrådgiver i Nordlaks

Nordlaks har ansatt Kolbjørn Hoseth Larssen (45) som ny kommunikasjonsrådgiver i Nordlaks. Larssen kommer fra stilling som faglig leder for teknisk medieproduksjon ved Nordland fagskole og lærer ved Hadsel videregående skole, medier og kommunikasjon.

Hoseth Larssen har lang og bred erfaring innen medie- og innholdsproduksjon, blant annet fra Deadline og TV2, Filmfokus Vesterålen og eget firma. Han har fagbrev både som mediegrafiker og fotograf og bor på Stokmarknes sammen med familien sin.

– Kolbjørn er et kreativt unikum i Hadsel og Vesterålen, som har bidratt til å sette regionen vår på kartet på en god måte. Jeg er veldig glad for at en kapasitet som ham nå blir en del av Nordlaks-laget og han vil få en nøkkelrolle i å gjøre Nordlaks og det Nordlaks står for mer synlig, sier leder for marked og kommunikasjon, Heidi Torkildson Ryste.

I jobben som kommunikasjonsrådgiver vil Hoseth Larssen jobbe med mediehåndtering og innholdsproduksjon for Nordlaks sine ulike målgrupper og kanaler.

–  Jeg er imponert over det Nordlaks har fått til med utgangspunkt i Hadsel. Det er en innovativ og solid bedrift som er viktig for utviklingen av regionen. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å fortelle historiene om Nordlaks, sier Hoseth Larssen.