Vi sto til «eksamen»

Visste du at Nordlaks følger flere standarder for bærekraft? En av disse heter IFS og i forrige uke kom revisorene deres på uventet inspeksjon.

Flere og flere av kundene våre er opptatt av at laksen de kjøper skal være produsert på bærekraftig vis. Det er vi i Nordlaks også og derfor har vi flere frivillige sertifiseringer. En av disse sertifikatene heter IFS (International Featured Standards) og evaluerer evnen vår til å produsere trygge, autentiske kvalitetsprodukter i henhold til lovkrav og kundespesifikasjoner.

I forrige uke var våre ansatte gjennom tre dager med IFS-revisjon og vi kan stolt fortelle at vi har fått fornyet IFS-sertifikatet vårt med en score på 95,14 prosent, som er såkalt høyt score.

Denne gangen var revisjonen uannonsert, noe som vil si at vi ikke får noen beskjed om revisjon før revisor faktisk står i resepsjonen. Denne type revisjon var ny for oss, vi har alltid fått tidligere oppsatte datoer og mulighet til å forberede oss. Det var altså en aldri så liten stresstest for alle involverte og derfor er vi ekstra stolte over at vi scorer så høyt.

Les mer om våre sertifiseringer her