Jobb hos Nordlaks

Nordlaks har blitt et industrieventyr takket være flinke folk. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn som kompletterer hverandre. Vi er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter dyktige mennesker som sammen med oss kan bidra til å føre eventyret videre. Nedenfor kan du lese mer om våre ledige stillinger, og høre fra våre ansatte hvordan det er å jobbe i Nordlaks.

Ledige stillinger

Ledige faste stillinger i Nordlaks annonseres fortløpende på denne siden.

Oversikt over ledige stilinger hos Webcruiter

Innovativ og solid bedrift

Arbeidshverdagen er utfordrende og hektisk, ingen dag er lik. Nordlaks innfrir for den som søker spenning og utfordringer. Selskapet har en flat organisasjon med korte beslutningsveier. Det er ikke langt fra merdkant til toppsjefens kontor. Når en beslutning blir tatt, gjennomføres den raskt.

Nordlaks er en innovativ og solid bedrift. I dag jobber Nordlaks med å ferdigstille landets største settefiskanlegg på Innhavet i Hamarøy. Vi har bygget to av verdens første gass-hybride brønnbåter, vi prosjekterer fremtidens laksefabrikk på Børøya og vi har bygget den første av to Havfarmer som skal bidra til at Nordlaks tar nye steg inn i fremtiden.

Hos oss får du bli med på denne reisen, og bidra til å forme hvordan fremtidens havbruksnæring skal se ut.

 

Våre ansatte forteller om hvordan det er å jobbe hos Nordlaks.

Relaterte saker

07.09.2023|
Samfunn Samfunn

Nordlaks er nominert til Mangfoldsprisen 2023

20.11.2023|
Teknologi Teknologi

Nordlaks investerer i nyskapende hybrid servicebåt